fredag den 9. januar 2015

Saltbagte mandler


Disse saltbagte mandler smager virkelig fantastiske.
De kan enten bruges til en lille snack til fredagshyggen, en lækker tapas eller som topping i en salat. Du bestemmer selv.
Det kræver egentlig ikke særligt meget, at lave disse saltbagte mandler og det er det der også gør, at man hurtigt kan lave dem.
Syntes specielt det er i weekenden det kan være svært ikke at spise sukker, men med disse lækre mandler gør, at det er lidt nemmere.

Ingredienser:

500 g mandler
0,5 liter vand
120 g groft salt



Sådan gør du:

Hæld vand i en gryde og lad det varme op til kogepunktet.
Hæld saltet i og lad det blive oplyst.
Lad det køle til det når stuetemperatur.
Hæld mandler i og lad det stå i 3 timer i gryden

Tænd ovnen på 150 grader
Hæld vandet fra mandlerne (brug en sigte)
Put mandlerne på en bageplade beklædt med bagepapir
Sæt i ovnen og lad dem bage i 20 minutter


 Lav gerne en dobbelt portion, da du bliver helt vilde med dem.

God fornøjelse;0)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar