Bryllup

Som kom dagen hvor tre dages bagning og pyntning skulle stå sin gang. Denne gang var det er bryllup i Sorgenfri Kirke.
At fejre et bryllup er altid en glædens dag, og prikken bliver lige sat over i´et når indtagelsen af cupcakes lavet af Louise´s lækkerier.

Bruden havde bestilt tre slags cupcakes. Der udover havde bruden bestilt en topkage.



1. Mudcake muffins med yoghurt vanilje frosting
2. Hindbær muffins med hvid chokolade med hvid chokolade ganache
3. Red velvet muffins med fluffy white frosting, tilsat groft hakket hvid chokolade

Topkagen var lavet af en mudcake
Det øverste lag var med chokolade fromage med hakkede hasselnødder og mørk chokolade
Det nederste lag var med hindbær fromage med friske hindbær og hakkede hvid chokolade
Kagen er smurt op med smørcreme og overtrukket med fondant.

Mudcake cupcakes med yoghurt vanilje frosting. Pyntet med en hibiscus blomst som er indfarvet med rød pastafarve.


Hindbær cupcakes med groft hakket hvid chokolade. Ovenpå hvid chokolade ganache som er farvet rødt. Pynten er en sommerfugl og spiseligt glimmer i rødlige nuancer.


Red velvet cupcakes med fluffy white frosting blandet med hakket hvid chokolade. Hjertet er indfarvet fondant. Efterfølgende har jeg præget hjertet, så man kan ane et blomster aftryk.


 Hele bryllups opsætningen.





Kagerne blev nydt til fulde, og så er det jo ingen sag at lave cupcakes. Det bedste var jo at brudeparret var tilfredse.
Glæder mig til nye projekter i den kærkommen fremtid.

Smil

Min kære kusines bryllup♥

På grund af mit studie, er jeg blevet nødsaget til, at sige nej til mange, som har efterspurgt om jeg vile lave kager. Men da min kusine skrev til mig, om jeg ville lave bryllup cupcakes til deres bryllup, så kunne jeg ikke sige nej.

Jeg gik i tænkte boks, og fandt 3 forskellige cupcakes, som jeg mente ville blive en succes.

Hindbær cupcakes med hvid chokolade. Ovenpå lavede jeg flyffy white frosting, hvor jeg havde groft hakket hvid chokolade og blandet det sammen.


15 stk  muffins

150 gram blødt smør
200 gram rørsukker
3 æg
1 tsk vaniljesukker
150 gram mel
1 tsk bagepulver



Pisk smør g sukker hvidt, tilsæt et æg af gangen og pisk grundigt.
Tilsæt vaniliesukker, mel og bagepulver. Pisk grundigt
bages 20 min ved 200 grader


Der kan tilsættes følgende som anden variation:
2 mosede bananer
Eller
200 gram mørk hakket chokolade
Eller
100 gram hakket mørk chokolade og 50 gram hakket nødder
Eller
1 dl optøede hindbær og 100 gram hvid chokolade
Eller
1 æg og 150 gram kokos
Eller
200 gram revet æble og 1 tsk kanel
Efter eget valg tilsættes en af disse variationer, efter at dejen er rørt færdig




Flyffy White Frosting til ca 12 muffins


2.4 dl sukker
0.8 dl vand
1/4 tsk citron saft
2 past æggehvider
Vaniljepasta
Sukker, vand og citron saft blandes i en gryde og sættes til at koge. Jeg kogte det i 5 minutter og i mens piskede jeg de past æggehvider stive, det tog ca 1-2 minutter på på røremaskine.
Tilsæt under stille piskning ( med K-spaden hvis i bruger køkkenmaskine) den varme sukkermasse. Vær ganske forsigtig og tilsæt det meget langsomt så æggehviderne ikke klasker sammen. Når alt sukker masse er tilsat pisker du bare derudaf til det er stift og kan holde formen. Nu kan du komme frostingen i en sprøjtepose og lave fine swirls på dine muffins og derefter pynte dem med det du nu har lyst til :-)



 


Blåbær cupcakes med mørkchokolade. Ovenpå lavede jeg en hvid chokolade ganache som jeg farvede lilla. ( brug samme opskrift som hindbær muffins, men tilsæt blåbær og mærk chokolade i stedet for)


Hvid chokolade ganache:

1/2 liter piskefløde
150 gram god hvid chokolade

Hak chokolade groft og kom det op i en skål. Varm fløden op til koge punktet og hæl den varme fløde hen over chokoladen. Rør stille rundt i fløde/chokoladen indtil det er en ensartet masse. Kom film helt ned til fløden og op af skålens kant, således at intet luft er imellem film og fløde. Dette gøres så der ikke kan dannes kondens, som ødelægger ganachen.
Stil det kold natten over og pisk nu først ganske langsomt og øg hastigheden. Pisk indtil den cremet og fast. Husk ikke at overpiske, for så gryner den og er lige til skraldespanden.


Denne ganache kan også bruges som fyld i kager .
Skift evt den hvide chokolade ud med :
200 gram mørk chokolade
250 gram lys chokolade
 




Mudcake cupcake med creme cheese frosting


Det der er det gode ved at lave mudcake muffins er, at du kan lave dem 3 dage før du skal bruge dem. Det giver det bedste resultat.



Mudcake:
250 g. smør
250 g. mørk chokolade
8 tsk. instant coffee
180 ml vand
150 g. self-raising mel
self-raising mel: 215g mel, 2½ tsk. bagepulver og 3/4 tsk. fint salt.
150 g. mel
60 g. kakao
½ tsk. natron (til muffins så tag en 1/2 mere tsk i, det gør dem rigtig dejlige luftige)
550 g. sukker
4 æg
8 tsk rapsolie
125 ml kærnemælk
Bagetid 17,5 minut ved 160 grader


Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 160 grader. Smør formen og for med bagepapir. Dette for at kagen nemt tages ud af formen.
Smør, chokolade, vand og kaffe kommes i en gryde og smeltes ved lav varme.
Mel, selfraising mel, kakao og natron sigtes sammen i en skål. Tilsæt sukker og bland det hele godt.
Æg, olie og kærnemælk røres/piskes sammen, med en gaffel.
Tag en muffinsform med 12 muffinshuller og spray noget fedt på den. Put derefter papirsforme ned i hullerne og fyld formen med 11/2 spsk ( det hæver rigtig meget, så lad endelig vær med at fylde mere i)
Lad dem køle en anelse af, og tag dem efterfølgende i en pose og sæt dem i køleskabet til den dag du skal bruge dem

Frosting med creme cheese:

300 g flormelis
50 g smør
250 g kold flødeost


Tilberedning
Tilsæt eventuelt konditorfarve efter eget valg eller rom- eller mandelessens.
Pisk flormelis og smør sammen ved lav hastighed.
Tilsæt flødeost, og pisk først ved laveste hastighed.
Pisk, til cremen er let og luftig - mindst 5 min.







Som en lille overraskelse til brudeparret, havde jeg lavet en lille top kage.
Kagen var en mudcake og fyldet var blodappelsin og chokoladefromage med hakkede chokolade og hasselnødder.
Kager er beklædt med hvid fondant, hvor jeg har udstukket blomster, som jeg har indfarvet lilla, og præget, så de får en ægthed. På toppen, som er svært at se på billedet har jeg lavet to sommerfugle som symboliserer brudeparret en stor og en mindre sommerfugl.
Tanken med topkagen er, at de skal tage den frem på deres 1 års bryllupsdag og spise den♥ ( Ja når det kommer til stykket, så kan man godt lide traditioner og romantik på samme tid)
Brudeparret blev rigtige glade for denne lille gave.




Sådan så det ud til brylluppet♥









Det var en rigtig oplevelse, og alle var glade, og noget jeg helt sikkert vil gøre igen. Det er et stort arbejde, men når man ser hvor meget glæde det gør, så er det det hele værd.

Det er en sand fornøjelse♥