tirsdag den 19. april 2016

Himmelske Scones med chokolade


Er helt tosset med scones, og må indrømme at jeg laver dem tit herhjemme i weekenden.
Scones er egentlig utrolig nemt at lave, og resultatet bliver rigtig godt.
Har prøvet med både mørk, lys og hvid chokolade og efter min mening bliver resultatet bedst med den mørke chokolade.
Hvis du bruger lys chokolade flyder de meget ud og med den hvide chokolade bliver det lidt for sidst og smager kommer ikke til sin ret. Men med den mørke chokolade, holder de formen og smager bliver virkelig fantastisk.

Scones 12 små stk.

Ingredienser:
250 g hvedemel
3 spsk flormelis
4 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
50 g koldt smør
65 g kærnemælk
65 g sødmælk
75 g mørk chokolade (hvis du syntes det er for lidt eller for meget, så tilføj endelig mere eller tag noget væk. Det er helt op til dig selv).

Fremgangsmåde:

Varm ovnen på 200 grader (varmeluft)
Bland alle de tørre ingredienser sammen
Riv smørret (bruger et rivejern) ned i de tørre ingredienser
Hæld den våde væske i
Put chokolade i
Ælt godt rundt så dejen bliver samlet. Ælt dog ikke for meget
Rul dejen ud, så den har en tykkelse på 1,5 - 2 cm og stik ud med et rundt glas
Bag dem i ovnen i 15 minutter. Hold dog øje da alle ovne er forskellige. De skal være lysebrune.

Tag dem ud og lad dem køle af.
Nu venter der jer nogle himmelske scones. Spis dem nybagte da det er her de er bedst.

God fornøjelse;0)







Ingen kommentarer:

Send en kommentar