onsdag den 20. november 2013

Hvid chokoladebrownie med rabarber

Som i nok kan se, når i kigger på min blog, har der været meget stille derinde. Men nu er jeg begyndt lige så stille, at ligge opskrifter af diverse kager mm., ind.
Så denne lækre opskrift på en anden blog og måtte bare prøve den af, da jeg elsker elsker rabarber, og ellevild med den lækre syrlige smag. Tilføjede ekstra rabarber, men det bestemmer man selv.
Denne brownie sagtens laves to dage før den skal spises. En brownie bliver bedre og bedre for hver dag der går og den får lov til at sætte sig;0)


Hvid chokoladebrownie med rabarber.

Ingredienser:

180 g smør
200 g hvid chokolade
180 g rør sukker (alm., sukker kan også bruges)
120 g mel
1 nip salt
3 æg
Korn fra en vaniljestang
200 g rabarber

Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en gryde
Smelt den hvide chokolade over vandbad. Eller hvis du har en chokoladesmelter så gør det i denne
Tag din vaniljestang og flæk den med en lille kniv og tag kornene ud
Tag lidt sukker og bland det sammen med vaniljekornene så du spreder dem fra hinanden.
Pisk æg, sukker, mel og vaniljekorn og salt sammen let sammen
Vend smørret og den hvide chokolade i dejen
Vend tilsidst de lækre og dejlige rabarberstykker i
Bag den i en form der har 22x22 cm på 190 grader varmeluft i 30 minutter
Tag den ud af ovnen og lad den afkøle
stil den derefter i køleskabet.

Pynt:
Tag en si og hæld lidt flormelis i og strøg lidt flormelis på chokoladebrownien.
Serveres med en lækker vaniljeis eller køligt creme fraiche.

God fornøjelse;0)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar