torsdag den 5. juli 2012

Rabarbersaft

Rabarber er en af mine ynglings frugter. Syrligheden og friskheden der i rabarberen, er noget der giver pift på en varm sommerdag.
Rabarber kan bruges i mange kager, men har valgt, at bruge et kilo af mine dejlige og store rabarber til at lave rabarbersaft.
Denne opskrift er enkel at lave.  Smager himmelsk skønt, med enter vand eller danskvand. Der kan eventuelt puttes nogle limfrugter i.


Opskrift på rabarbersaft:

500 gram rabarber
225-250 gram sukker
13 dl vand

Fremgangsmåde:

Skær rabarber ud og put dem i en gryde med sukker og vand.
Sæt det over på mellem varme og lad det simre indtil det når kogepunktet.
Lad det stå i 5 minutter mens du gør flaskerne klar.
Skyl flaskerne med atamon og hæld rabarbersaften på flaskerne og stil dem i køleskabet indtil brug.

Portionen giver 2 liter rabarbersaft.

God fornøjelse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar