Popcakes

Min datter havde i maj 4 års fødselsdag, og vi havde i den anledning inviteret børnehaven hjem. Jeg havde haft popcakes i tankerne i lang tid, og så ligesom anledningen til at prøve det af.
Jeg havde en uge forinden lavet en mudcake, hvor der var en del rester tilbage af, dem havde jeg så fryst ned. Jeg tøede kagen op og kom chokolade icing i, icing som er købt i kræmmerhuset i Næstved.
Brugte en isske til at få den samme mængde dej i alle kuglerne.
Havde købt nogle slikkepinde som jeg tog ned i noget hvid chokolade, for efterfølgende at stikke den ned i kugle. Satte dem i køleskabet, så de kunne blive kølet ned. Det tager ca. 2 timer

Smeltede hvid chokolade, hvorefter jeg havde købt noget lyserød pulverfarve, som jeg hældte i. En lille flaske koster 49 kr. og syntes ikke det gav helt det resultat som jeg ville, så det kan hurtigt blive dyrt.
Selve det at få chokoladen på, det er det der kræver tålmodighed. Det tager lidt tid, hvis man skal være sikker på, at der ikke render for meget chokolade ned af slikkepinden.

Resultatet blev dette:Mine to piger. Agnete til venstre, og Clara til højre
Børnene havde spist sig mæt i hotdogs, og så er denne popcakes lige i overkanten. Så næste gang jeg laver nogle til ungerne, bliver de en del mindre. Men gode det var de;0)


Pop Cakes som Cupcakes

Havde besøg af mine forældre, og i den forbindelse ville jeg lave nogle pop cakes. Har for noget tid siden købt nogle forme som gør at de kommer til at lige cupcakes.
De smagte rigtig godt.
Næste gang der skal laves noget med pop cakes, så bliver det noget med dyr.