Pas på - du bliver afhængig;0)
Ingredienser:
200 g mandler
85 g mørk chokolade
1 tsk havsalt (hvis ikke dette haves, så kan alm., groft salt også bruges)
Fremgangsmåde:
Varm ovnen op til 180 grader (varmeluft).
Mandler hældes ud på en bageplade foret med bagepapir.
Sæt dem ind i ovnen og bag dem i 10 minutter. Hold dog øje, så de ikke bliver mørke.
Tag mandlerne og sæt dem til afkøling.
Smelt den mørke chokolade over vandbad mens mandler køler ned.
Når chokoladen er smeltet hældes mandlerne ned og blandes godt rundt til alle mandler er dækket af chokolade.
Chokolademandlerne hældes ud på bagepladen igen.
Drys med salt og vend chokolademandlerne rundt.
Spred dem, så de ikke hænger sammen.
Tip! Hvis ikke du vil bruge salt men istedet vil havde lækre mandler med passionsfrugtpulver, så vend chokolademandlerne enkeltvis i passionsfrugtpulver og lad dem tørre inden de pakkes i en luftæt beholder eller cellofan pose.
God fornøjelse;0)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar