Festlige kager

Den første kage jeg lavede var på et kagekursus hos specialkøbmanden i Rødovre. Det skulle vise sig, at det var en hobby jeg blev bidt af;0)

Den første kage:

Der er ingen fuld i denne kage. Men den var rigtig god. Den mindede lidt om mudcaken  

Den anden kage:

Lavede denne kage til min datters 5 års fødselsdag. Som i kan se på billede, så blev den ikke helt god. Som nybegyndere, så er det lidt sværere end man regner med. Fyldet i kagen er hindbær og chokolade mousse. Der er to lyse lagekagebund og en mudcake bund.
Kagen var god.

Den tredje prøvekage:

Denne kage lavede jeg til endnu et kursus. ja øvelse gør mestre;0)


MGP Fest:


For mange af jer, som har børn, så er børnenes MGP noget helt særligt.

Vi havde arrangeret en aften i festens tegn, og havde inviteret mine søster og svoger og deres tre børn.
Der blev pyntet i stuen, lavet bar og stemmesedlerne blev lagt frem, så der var klart til festen skulle begynde.

Menuen for aften stod på hjemmelavede burger, som var et ønske for ungerne. Der blev lavet velkomst drinks til den store fornøjelse for ungerne.

Da vi nærmede os festen blev kagen sat frem, som ungerne beundrede med åbne mund og polypper. Det var en rigtig hyggelig aften, som betød meget for vores unger. Så det er absolut ikke sidste gang, at vi laver fest for vores unger.

Alt er lavet i fondant. Drengen og pigen er der tilsat tyllose pulver, så de bliver hårde.
Fyldet i kagen er pære cider mousse og daim creme.

Resultatet er dette:


MGP kage

Hello Kitty kage:
Min datter blev d. 30 April 6 år. Ja tiden går ufatteligt stærkt. Men hun havde i lang tid snakket om, at hun ønskede sig en Hello Kitty kage, så selvfølgelig skal Clara havde en Hello Kitty kage.
Efter en del timers arbejde blev resultatet dette.Fyldet er rabarbermousse og chokolade creme. Bundene er er bananlagkagebunde. Kagen er overtrukket med hvid fondant. Alt pynten er indfarvet med rød, gul og lyserød farve. (købes i kagebutikker eller på nettet)

Afslutning i vuggestuen:
Min søn Cornelius stoppede i maj i vuggestuen, og der skulle selvfølgelig en kage med til dagen. Børn i den alder er ikke altid glade for det vildeste, så jeg havde bagt en almindelig men brand god chokoladekage. Cornelius havde bestemt, at der skulle grøn glasur på og en bil. Så det kom der

Cornelius med kagen: